torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Enega zmikavta kolesa ujeli

Trbovlje
V petek, 9. septembra, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom. Neznani voznik je z osebnim avtomobilom trčil v parkiran osebni avtomobil znamke Renault Clio, nato pa odpeljal s kraja brez nudenja podatkov. V prometni nesreči je nastalo za približno 500 evrov materialne škode. Policisti še zbirajo obvestila.

Okrog 13. ure je zaradi pregretja ognja na štedilniku zagorelo v stanovanjski hiši v Trbovljah.  V požaru je nastalo za približno 3000 evrov materialne škode, oškodovanko pa so zaradi vdihavanja dima preventivno odpeljali v trboveljsko bolnišnico.

Zvečer so na glavni cesti G2-108 v Trbovljah obravnavali povoženo divjad. Ta je skočila pred vozilo, da se ji voznik ni mogel izogniti. Ker so bili podani pogoji za odstop, je policist izdal obvestilo o odstopu od ogleda.

Tudi v soboto se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča s pobegom. Neznani voznik je na parkirišču pred trgovino trčil v prednji desni blatnik osebnega avtomobila prijaviteljice in kraj zapustil, ne da bi nudil podatke. Materialna škoda znaša približno 500 evrov. Policisti še zbirajo obvestila, v primeru izsleditve sledi ustrezen prekrškovni postopek.

Zagorje ob Savi

V soboto, 10. septembra, so policisti Zagorjanu zasegli neznano posušeno rastlino, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo zoper kršitelja uveden hitri postopek prekrškovnega organa.

Oškodovani lastnik osebnega vozila je policistom prijavil, da mu je neznani storilec odtujil vzvratno ogledalo. Policisti so opravili ogled vozila in pričeli z zbiranjem obvestil. O dejanju bo obveščeno tožilstvo.

Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru, pri čemer sta se sprla dva občana. V dogodku so bili v nadaljevanju ugotovljeni elementi kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. O ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Na policijo se je zglasila občanka, ki je na bankomatu dvignila denar, a ga je pozabila vzeti iz reže bankomata. Ko se je po 15 minutah vrnila do bankomata, pa denarja ni bilo več. Policisti nadaljujejo z delom.

Policisti so obravnavali vlom v klet, od koder je neznani storilec odtujil kolo. Z dejanjem je lastnika oškodoval za približno 1.000 evrov. Policisti še zbirajo obvestila.

Policisti so prejeli prijavo za sum storitve kaznivega dejanja neplačevanja preživnine. Policisti so zbrali obvestila in dokumentacijo. Zoper osumljenega bo podana kazenska ovadba.

Policisti so prejeli prijavo uslužbenke javnega zavoda, da se je v prostorih zavoda nespodobno vedel Zagorjan, ki je jo žalil in nanjo vpil. Policisti v zvezi dogodka zbirajo obvestila.

V soboto so policisti prejeli prijavo o tatvini kolesa. Oškodovanec je opazil osebo, ki je po dvorišču peljala njegovo kolo. O tem je obvestil policiste, ki so na kraju dobili osumljenca. Kolo so zasegli in ga vrnili lastniku. Zoper  osumljenca bodo podali kazensko ovadbo.

Izrekli pa so globo vozniku, ki je zaradi nepravilnega premika z zadnjim delom vozila trčil v premični steber. Pri trku je nastalo za okrog 1000 evrov škdoe.

Danes, 12. septembra, pa so policisti obravnavali poškodovanje osebnega vozila na parkirišču. Z ogledom so ugotovili, da je neznani storilec poškodoval zadnjo luč vozila in s tem povzročil škode za približno 200 evrov. Policisti še zbirajo obvestila. Obveščeno bo pristojno državno tožilstvo.

Policisti so obravnavali tudi sum kaznivega dejanja nasilja v družini na območju Hrastnika. V zvezi prijave zbirajo obvestila in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno tožilstvo in center za socialno delo.

ZT

Isti avtor