torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Družinski spori in zvita pločevina

V soboto, 28. maja, okrog 23. ure so bili policisti obveščeni, da je neznanec pred lokalom na Dolu pri Hrastniku poškodoval parkirano osebno vozilo. Naslednji dan so hrastniški policisti posredovali tudi zaradi preglasne glasbe.
V Zagorju so včeraj, 30. maja, policisti začeli raziskovati krajo 70 evrov iz stanovanja. Obvestila še zbirajo. Prav tako zbirajo obvestila o sumu kaznivega dejanja nasilja v družini, ki se je zgodilo včeraj dopoldne in v katerem je bila oseba lažje telesno poškodovana.

V nočnem času so policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je pripetila na območju Zagorja. Voznik osebnega vozila je trčil v kovinski podporni steber strehe trgovskega poslopja. Voznik in potnica v vozilu sta se lažje telesno poškodovala. O nesreči policisti še zbirajo obvestila.

V Trbovljah so policisti v petek, 27. maja, intervenirali zaradi kršitve javnega  reda  in  miru v zasebnem prostoru. Sprla sta se bivša partnerja. V soboto so morali policisti ponovno posredovati pri družinskem prepiru, tokrat je kršitelj vpil in žalil svojo mamo. Kar kljub ukazom policistom s svojim početjem ni prenehal, so ga pridržali in mu izrekli globo.

Ponoči je 67-letnik pri odpiranju  vrat  svojega  vozila  poškodoval  vozilo,  ki je bilo parkirano poleg njegovega. Kršitelju so izrekli globo.

ZT

Isti avtor