sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Drobtinica na drobtinico

V soboto, 15. oktobra, so prostovoljke in prostovoljci OZ RK Zagorje na treh lokacijah na tržnici Pod uro, pred nakupovalnim centrom Spar v Zagorju ter pred Mercator centrom v Kisovcu za prostovoljne prispevke zamenjevali kruh in pekovske izdelke.
»Naše stojnice so bile kljub deževnemu dnevu odlično obiskane in tako smo skupaj z občani Občine Zagorje zbrali rekordni znesek v vsej zgodovini naših akcij,« je povedala predsednica RKS OZ Zagorje ob Savi Metka Podpečan. Z denarjem bodo omogočili brezplačno šolsko malico otrokom iz socialno šibkejših družin.

Na stojnicah so poleg zaposlenih na RKS OZ Zagorje sodelovali tudi prostovoljci in učenci podmladkov RK Osnovnih šol Ivana Skvarče, Toneta Okrogarja in dr. Slavka Gruma z mentoricami Vilmo Vrtačnik, Vlasto Laznik in Matejo Šviga. »Ob tej priliki se iskreno in najlepše zahvaljujemo vsem, ki so darovali izdelke, denarna sredstva in tudi vsem medijem, poročajo o naši akciji ter tudi sicer pomagajo, da smo skupaj dobrodelni in ljudem prijazni,« je še dodala Metka Podpečan.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor