Društvo prijateljev mladine Trbovlje bo tudi letos pripravilo nekaj počitniških aktivnosti za otroke. V juliju in avgustu bodo te aktivnosti izvajali v Trbovljah, med 6. in 16. avgustom pa se bodo odpravili na letovanje v Savudrijo.
DPM potrebuje prostovoljce, ki bi spremljali otroke ob njihovih počitniških dejavnostih, zato so pripravili razpis. Prostovoljec – spremljevalec lahko postane oseba, ki se na razpis prostovoljno prijavi, ima rada otroke in ima izkušnje na področju dela z njimi, ki je po možnosti študent oziroma študentka, ki poudarja vzgojo in skrb za otroke ter je starejša oziroma starejši od 18 let. Mladoletne osebe se lahko prijavijo na uvajanje, ki bo potekalo pod vodstvom izkušenih mentorjev.

Za tiste, ki se želijo kot spremljevalci prijaviti na letovanje, je zaželeno, da so že prej sodelovali pri počitniških aktivnostih v Trbovljah. Vsi, ki se na razpis prijavljajo prvič, morajo prošnjo oddati osebno v času uradnih ur društva, ostali pa jo lahko s krajšim življenjepisom in opisom dosedanjega sodelovanja z društvom pošljejo na njihov elektronski naslov.

ZT

Prejšnji članekKaj bi spremenili, kaj obdržali?
Naslednji članekNesreča med Izlakami in Kisovcem