sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Doživite čarobnost poletja s Turistično agencijo Rudi Turs

Poletje je čas za nove pustolovščine in s Turistično agencijo Rudi Turs boste nedvomno ustvarili čudovite spomine. Ponujajo vam izbor najbolj zaželenih destinacij za vaša turistična potovanja, od slikovitih plaž do kulturno bogatih mest. S svojo dolgoletno tradicijo, strokovnim pristopom in predanostjo kakovosti vam ponujajo izlete, ki so skrbno načrtovani, s čimer vam zagotavljajo najboljše doživetje.

Za vas smo v poletnih mesecih pripravili aktualne izlete in posebne ponudbe, celotno ponudbo izletov in potovanj lahko preverite na naši spletni strani. Za prijave in vprašanja smo do 14. julija dosegljivi izključno po elektronski pošti ta.ruditurs@gmail.com.

Kopalni avtobus na Madžarsko z raznolikimi dogodivščinami

Naš kopalni avtobus ponuja edinstveno kombinacijo kopanja, zabave in raziskovanja. Ne glede na to, ali ste ljubitelj sproščanja ob vodi, iščete adrenalinske dogodivščine ali želite raziskovati naravne znamenitosti, z nami boste našli nekaj zase.

Obiskali bomo največje jezero v srednji Evropi, znanega tudi kot Madžarsko morje, v zabaviščnem Westernparku boste našli aktivnosti za vse starostne skupine in z vožnjo po podzemnem jezeru odkrivali skrivnosti podzemnega sveta.

Cena izleta je 47 € in vključuje avtobusni prevoz z vsemi stroški, slovensko vodenje, vožnjo z ladjico, zunanje oglede po programu ter DDV in stroške organizacije.

Na Madžarsko se bomo odpravili v soboto, 27. julija in soboto, 3. avgusta. Rezervirajte svoje mesto na elektronski naslov ta.ruditurs@gmail.com in ustvarite nepozabne spomine z nami!

Kopalni avtobus na Krk

Pobegnite vsakdanjemu vrvežu in preživite dan na Krku, kjer boste uživali v soncu, morju in sproščenem vzdušju, ki vam ga ponuja ta prekrasen otok.

Cena izleta je 35 € in vključuje avtobusni prevoz z vsemi stroški, slovensko vodenje, vožnjo z ladjico ter DDV in stroške organizacije.

Na Krk se bomo odpravili v četrtek, 1. avgusta in sredo, 14. avgusta. Rezervirajte svoje mesto na elektronski naslov ta.ruditurs@gmail.com in z nami ustvarite nepozabne spomine!

Italijanski Dolomiti

Soboto, 10. avgusta, pa se lahko z nami podate na enodnevni poletni izlet v čarobne italijanske Dolomite. Skozi slikovite prelaze in vijugaste gorske ceste boste občudovali osupljive razglede, ki vam bodo vzeli dih.

Cena izleta je 52 € in vključuje avtobusni prevoz z vsemi stroški, slovensko vodenje, zunanje oglede po programu ter DDV in stroške organizacije.

Rezervirajte svoje mesto na elektronski naslov ta.ruditurs@gmail.com in doživite nepozaben dan na nadmorski višini, kjer se lahko prepletajo vsi letni časi.

Gradež, Barbano in Oglej

Raziščite bogato zgodovino in kulturne zaklade teh čudovitih mest. Vsako mesto ponuja edinstveno doživetje, ki ga ne boste kmalu pozabili. Na tem izletu bo ena stvar posebna – ta dan praznujem svoj rojstni dan! Da bi ta dan naredili še bolj poseben, vas vse prisrčno vabim na kavico in rogljiček v Gradežu, na mojo čast.

Cena izleta je 68 € in vključuje avtobusni prevoz z vsemi stroški, zunanje oglede po programu, slovensko vodenje, povratno vozovnico za prevoz z ladjico na otok Barbana, pozno kosilo ali zgodnja večerja ter DDV in stroške organizacije.

Praznujte z mano v soboto, 17. avgusta, zato si rezervirajte svoje mesto na elektronski naslov ta.ruditurs@gmail.com.

Cvetlična razstava in vrtnarski sejem Tulln

Ljubitelji vrtnarjenja in narave boste navdušeni nad tem izletom, saj boste odkrili vse skrivnosti vrtnarskega sveta in uživali v čudoviti razstavi cvetja. Sejem v Tullnu je ključni dogodek za vse ljubiteljske in profesionalne vrtnarje, kjer najdete najboljše nasvete in predloge za načrtovanje, oblikovanje in vzdrževanje vrta.

Rezervirajte svoje mesto že danes na elektronski naslov ta.ruditurs@gmail.com in si za ceno 80 € oglejte največjo evropsko razstavo cvetja s 200.000 rožami, prepletenimi v edinstvene umetnine. Cena vključuje vstopnine za cvetlično razstavo, vrtnarski sejem in ogled Tullnskih vrtov, avtobusni prevoz z vsemi stroški, slovensko vodenje, zunanje oglede po programu ter DDV in stroške organizacije.

Imate vprašanje?

Ne oklevajte in nas kontaktirajte. Smo strokovna ekipa in z veseljem vam bomo svetovali. Do 14. julija smo dosegljivi izključno po elektronski pošti ta.ruditurs@gmail.com, nato pa tudi na telefonsko številko 031 709 433.

Slađana Grm, Turistična agencija Rudi Turs

PR objava


 

Isti avtor