nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Domačim več medalj

V Zagorju se je v soboto, 3. novembra, v borilnih veščinah med seboj pomerilo 462 tekmovalcev iz 62 evropskih klubov. 35. tekmovanje Slovenia Open je v zagorski telovadnici pod okriljem Kickboxing zveze Slovenije organiziral domači Klub borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje.

Zagorski borci so kar nekajkrat stali na stopničkah. V kategoriji grand champion brez težnostne omejitve je bila Tina Baloh zlata.

Zagorjani so se borili v dveh disciplinah: point fightingu in light contactu. V prvi disciplini, point fightingu, si je Tadej Kolander med člani nad 89 kg priboril tretje mesto, Tina Baloh pa je bila pri članicah nad 65 kg tretja. Med starejšimi kadeti do 69 kg je Luka Leskovar stopil na najvišjo stopničko. Eva Kalšek je bila med mlajšimi kadetinjami do 47 kg tretja, ravno tako Nejc Ostrožnik med mlajšimi kadeti do 32 kg. Jaka Rozina pa je bil pri dečkih nad 135 cm drugi.

Luka Leskovar se je med starejšimi kadeti do 69 kg boril tudi v disciplini light contact in osvojil drugo mesto. Zala Rozina je bila med starejšimi kadetinjami do 55 kg tretja.

ZT

Isti avtor