Trbovlje
Trboveljski policisti so obravnavali kršitev odredbe o prepovedi približevanja. Kršitelju so izrekli globo in o kršitvi obvestili tudi preiskovalnega sodnika sodišča v Ljubljani. Popoldan so obravnavali sum goljufije pri izposoji denarja. Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo.

Zagorje

V Zagorju je neznani voznik pri manevriranju trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Prometna nesreča se je zgodila tudi na regionalni cesti, kjer je voznik zapeljal z vozišča in z vozilom obstal v obcestnem jarku. Pri tem je na vozilu nastala materialna škoda za okoli 1500 evrov, voznik pa se je poškodoval, a je zdravniško pomoč na kraju odklonil. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog. Prometnih nezgod pa s tem še ni bilo konec. Voznik je trčil v divjad, ki je nenadoma skočila pred vozilo. Policisti so zabeležili ugotovitve in izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja nesreče. Voznik in vozilo sta izpolnjevala pogoje za udeležbo v cestnem prometu. Obravnavali so tudi primer občanke, ki je policistom prijavila, da se je znanec do nje nedostojno vedel in jo s tem ponižal ter prestrašil. Zoper kršitelja bodo izvedli ukrep v skadu z Zakonom o varstvu javnega reda in miru.

Hrastnik

Policisti Policijske postaje Hrastnik so 6. decembra v hrastniški stanovanjski hiši opravili preiskavo, ki jo je odredilo sodišče v Ljubljani. Pri preiskavi so našli prostor, prirejen za hidroponično gojenje prepovedane droge konoplje. Na kraju so zasegli šest rastlin velikosti do 130 cm ter več pripomočkov za gojenje, med drugim gnojilo in luči.

ZT

Prejšnji članekOdpadno olje Komunali Trbovlje
Naslednji članekAli bo Zasavje raj za kolesarje?