četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Dobro jutro v Zagorju

V Zagorju bodo našli način, da slovesno sprejmejo Primoža Rogliča, je bilo današnje sporočilo v oddaji TV Slovenija Dobro jutro, ki so jo pripravili iz zagorske občine.

Oddaja nacionalne televizije Dobro jutro je bila dan po zaključku Dirke po Franciji v znamenju kolesarstva, zato se je televizijska ekipa že od zgodnjih jutranjih ur mudila v Kisovcu, od koder se je oglašala v živo.

V oddaji je najprej nastopil zagorski župan Matjaž Švagan, ki je še enkrat poudaril, da je Primož Roglič ponos vseh Zagorjank in Zagorjanov. »Kljub temu, da je bilo v zadnjih dneh ne le v Zagorju, ampak tudi drugje po Sloveniji, prelitih nemalo solz, smo v Zagorju ob Savi vedno bili in vedno bomo ponosni in srečni, da imamo našega Primoža,« je med drugim povedal župan. Obljubil je tudi, da bo Občina Zagorje na vsak način poiskala možnost, da na primeren in dostojen, predvsem pa varen način pripravi sprejem za svojega junaka, ki je v očeh občank in občanov zmagovalec v vseh pogledih.

Občina Zagorje Primoža Rogliča ne podpira zgolj zadnja leta, ampak vse od otroških let, ko je še tekmoval v smučarskih skokih, kar so poudarili tudi v oddaji, kjer so poleg župana nastopili še Primoževi prijatelji in najzvestejši navijači.

Savus

Foto: arhiv Občine Zagorje

Isti avtor