V četrtek, 23. februarja, so v Delavskem domu Zagorje razglasili ambasadorja dobre volje, ki ga izbirajo bralci Nedeljskega dnevnika. Letos je Ambasador dobre volje postal Andrej Šifrer. Ko je januarja izvedel, da so mu bralci podelili ta naziv, je na svoj FB profil zapisal: »Celo leto bom skrbel za dobro voljo, tako kot je Jože iz Javornika poskrbel za nasmešek na mojem obrazu z zapisom: V Ljubljani imate parlament, mi Gorenjci imamo pa Andreja Šifrerja, ki ga raje in z ljubeznijo poslušamo in si zasluži, da postane ambasador dobre volje za vse Slovence.«
Na prireditvi so podelili tudi trofejo Jureta Robiča Andreji Sterle Podobnik, ultramaratonki iz Starega trga pri Ložu.

Ekipa Nedeljskega dnevnika je letos že drugič gostovala v Zasavju. Na Večeru športa v Hrastniku je namreč podelila naziv častnega Slovenca Petru Kauzerju, kajakašu s srebrno olimpijsko medaljo.

Tone Fornezzi Tof, Simona Vodopivec Franko in Roman Končar so poskrbeli za zabavno vzdušje tudi v zagorskem kulturnem hramu.  Konrad Pižorn v preobleki dobrega vojaka Švejka je nasmejal občinstvo, glasbeno pa so ga ogreli Viviana Kukar, Pihalni orkester Svea, OPZ Cicido, MPZ Medeja in Orkester harmonik GŠ Zagorje.

TPK

Prejšnji članekPo hrano v Menažko
Naslednji članekŽe berete Zasavski tednik?