Za začetek 4. in 11. julija v Klubu MCT pripravljajo risarsko-gibalno delavnico. V sredo, 5. julija, pripravljajo igro improvizacije v Domu svobode, dan kasneje pa se bodo ljubitelji joge na Kipah lahko udeležili joge na prostem. Delovni teden se bo v petek zaključil z Vegekuhno, kjer bodo v Hostelu MCT pripravljali veganske jedi. V soboto, 8. julija, pa nas stopnišču med MCT in DDT sledi kino pod zvezdami – na ogled bo film Gremo mi po svoje.
Del aktivnosti bodo izvedli tudi v Zagorju – v zagorski Vašhavi oziroma v prostorih kluba Pon do kwan Zagorje bodo med 10. in 12. julijem organizirali tečaj samoobrambe za začetnike. V torek, 18. julija, bodo v Klubu MCT izdelovali kreme za po sončenju, v sredo na isti lokaciji sledi medkulturni večer French revolution, 21. ali 22. julija pa bodo na stopnišču med MCT in DDT nastopili stand up komiki.

V sredo, 26. julija, se bodo odpravili v Retje, julij pa se bo zaključil z dopoldansko bobnarsko delavnico v Klubu MCT.

Obeta se še parkour delavnica, ulična gledališka predstava in pestro kavarniško dogajanje, risanje kana tatujev, pohod v neznano in sončni zahod. Vsi dogodki so brezplačni.

ZT

Prejšnji članekPotovalna bolezen – homeopatski pristop
Naslednji članekMarjetka Bizjak: »Nič se ne zgodi s solo akcijami.«