Dimnikarji po vraževerju prinašajo srečo. Glede na to, da skrbijo za čist zrak v stanovanju ter varnost domačega ognjišča, to ni nič čudnega.

Zgodovina

Podjetje Dimnikarji d.o.o. Zagorje je bilo ustanovljeno kot pravni naslednik družbe Dimnikarji Rogan in ostali d.n.o. Ob ustanovitvi so leta 1995 odkupili Arminijevo bajto na Cesti Otona Župančiča v Zagorju ob Savi, kjer delujejo še danes. Celotno podjetje deluje pod isto streho, od pisarne, garderobe s kopalnico, kurilnice ter prostora za stroje in orodja.

Danes

V  podjetju je 6 zaposlenih, 5 dimnikarjev in en dimnikarski mojster. Njihova osnovna dejavnost so dimnikarske storitve, ki jih opravljajo v občini Zagorje ob Savi, ter mestih, ki nanje mejijo. Imajo pa tudi stranke izven Zasavja, med drugimi v Bohinju, Ljubljani ter Ratečah.

Pestrost ponudbe

Storitve zajemajo vse od prvega, letnega ter do izrednega pregleda. Ponujajo tudi čiščenje naprav ter industrijsko čiščenje, meritve, odstranjevanje katranskih oblog, vodenje evidenc ter svetovanje uporabnikom.

Na njihovi spletni strani zlahka pridete do splošnih ter koristnih informacij, ki jih potrebujete. Poleg elektronskega obrazca za prvi pregled, ki vas vodi skozi celoten postopek, je na strani objavljen tudi cenik za uporabniku prijetnejšo izkušnjo.

PR objava


 

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekHrastniški župan na obisku v Raški