četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Diamantni Tom Senčar

Na Srednji tehniški in poklicni šoli Trbovlje (STPŠ) so letos še posebej ponosno podelili priznanja šole najbolj uspešnim dijakom, še posebej maturantom poklicne mature. Letos se ponašajo kar s šestimi zlatimi maturanti, Tom Senčar pa je postal celo diamantni maturant.

Seveda je bila na fante, ki so se okitili z zlatom, zelo ponosna tudi ravnateljica STPŠ Trbovlje, sicer tudi častna občanka Trbovelj, Marjetka Bizjak. Ne le uspeh na poklicni maturi, razveselilo jo je tudi to, da so bili uspešni ne glede na vse, kar je prinesel koronavirus. »Zelo smo veseli, ker smo videli, da pri nas pouk na daljavo ni slabo vplival na uspeh, saj so bile izpitne pole določene že pred epidemijo in zaradi nje niso bile prav nič lažje,« je dejala Marjetka Bizjak.

Podelitev priznanj so zaradi koronavirusnih ukrepov pripravili v dveh delih (zato tudi ločena fotografija). Zlati maturanti so po letošnji maturi postali Jožef Ključevšek, Tilen Kralj, Matej Strniša, Matic Zamuda (vsi strojni tehniki) in Elvis Okić (tehnik računalništva).

Še poseben poklon pa si seveda zasluži diamantni maturant Tom Senčar (strojni tehnik), ki je na maturi dosegel prav vse možne točke. Na šoli so prav na vse izjemno ponosni. Seveda si vse spoštovanje za takšen uspeh dijakov zasluži tudi profesorski zbor šole in starši dijakov.

Vsi zlati maturanti, vključno z diamantnim Senčarjem, so na slovesnosti ob zaključku šolskega leta prejeli priznanje šole za izjemen učni uspeh pri poklicni maturi. Priznanja šole za izjemno uspešno delo na različnih projektih in izvenšolskih dejavnostih so prejeli še dijaki: Žan Juvan, Timotej Robavs, Matej Strniša in Matic Zamuda. Učitelj Žiga Podplatnik pa je prejel priznanje za uspešno in predano delo.

Savus

Foto: arhiv STPŠ Trbovlje

Previous article
Next article

Isti avtor