Ulica 1. junija v Trbovljah se bo v četrtek, petek in soboto od 8. do 10. decembra  prelevila v deželo pravljičnih nasmehov. Obiskovalce bodo zabavali trboveljski kulturniki, dobre vile in palčki s košarami dobrih misli.
Praznični sejem bo bogat, saj bodo na njem izdelke ponujali različni prodajalci. Društvo G plus, Paviljon Park in Kavarna DDT pa bodo poskrbeli za čaj in kuhano vino.

Program se bo v četrtek in petek začel ob 17. uri. V četrtek s plesnimi točkami osnovnošolcev in plesne skupine mažoret, nadaljeval z recitacijami in sklenil z božičnimi napevi trboveljskih pevskih zborov. V petek bodo najprej zapeli otroški pevski zbori, nadaljevali lutkarji, sledili jim bodo glasbeniki. V soboto se bo praznični program začel že ob 10. uri z nastopom folklorne skupine, nadaljeval s KUD Zasavje in narodnozabavnim bendom.

Zaradi prireditve “Dežela pravljičnih nasmehov” bo v četrtek in petek, 8. in 9. decembra, popolnoma zaprta cesta od nekdanje trgovine Dežman do rondoja od 15. do 21. ure, v soboto, 10. decembra pa od 7. do 15. ure. Parkirišče pred muzejem bo zaprto od srede, 7. decembra od 7. ure do sobote, 10. decembra, do 15. ure.

ZT