četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Denar puščajo na bankomatih

Policisti v Zasavju so imeli čez vikend kar nekaj dela z vozniki tovornjakov. Poleg tega so se ukvarjali še z zmerjanjem natakarja, ki ni postregel pijanca, tabletami, ki to verjetno niso, pa poškodovanimi vrati, nevarnimi vozniki, motečim hrupom v stanovanjih in najdenem denarju na bankomatih.

Petek, 8. 11. 2019

Ob 10. uri so policisti PP Trbovlje obravnavali prometno nesrečo v Gabrskem, kjer se je prevrnilo tovorno vozilo. Voznik ni bil poškodovan, nastala je materialna škoda za približno 5.000 evrov. Vozniku so izdali plačilni nalog.

Ob 23. uri so policisti intervenirali v gostinskem lokalu v Trbovljah. Gost je od natakarja zahteval alkoholno pijačo. Natakar vinjenemu gostu ni želel postreči. Gost je natakarja žalil in zmerjal. Policisti so na vzpostavili javni red in mir, kršitelju pa izdali plačilni nalog.

Policisti so občanu zasegli tablete, za katere sumijo, da jih je neupravičeno posedoval. Snov je bila poslana v analizo, po znanih rezultatih pa bodo ustrezno ukrepali.

V večernih urah so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom na območju Hrastnika. Neznani voznik je s tovornim vozilom poškodoval parkirano vozilo ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 500 evrov materialne škode. Policisti še poizvedujejo o vozniku.

V popoldanskih urah so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Neznanec je poškodoval vrata objekta na območju Zagorja.

Sobota, 9. 11. 2019

Okoli 1.30 ure so policisti na območju Trbovelj pri kontroli cestnega prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je med ugotavljanjem psihofizičnega stanja odklonil strokovni pregled. Vozniško dovoljenje so začasno odvzeli, nadaljnjo vožnjo pa mu prepovedali. Kršitelj si je prislužil tudi obdolžilni predlog.

Okoli 23.30 so policiste obvestili o objestni vožnji voznika osebnega avtomobila v Trbovljah. Kršitelja so ustavili in izpeljali prekrškovni postopek.

Policiste so obvestili o hrupu iz stanovanja na območju Zagorja. Izvedli so ustrezen ukrep.

Nedelja, 10. 11. 2019

Policisti so obvestili o hrupu iz stanovanja na območju Hrastnika. Izvedli so ustrezen ukrep.

 

Na bankomatu v Zagorju so našli denar, prav tako na bankomatu v Kisovcu. Policisti zbirajo obvestila ter poizkušajo ugotoviti upravičenca. Morebitnega lastnika gotovine pozivajo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi, kjer bo ob predložitvi ustreznih dokazil lahko prevzel najden denar.

Savus

Fotografija je simbolična

 

Isti avtor