Trboveljski policisti so v večernem času obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča povzročil voznik osebnega avtomobila. Med postopkom obravnave je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal zakonsko nedovoljeno stopnjo prisotnosti alkohola.
Na bankomatu v Trbovljah so našli pozabljen denar v reži. Lastnika pozivajo, da se zglasi na policijski postaji z dokazilom, da mu bodo denar predali.

Policisti v Zagorju so prejeli prijavo o ugrizu psa. Z zbranimi obvestili so ugotovili, da je občanko na sprehodu ugriznil spuščen pes. Zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali, bo lastniku izrečena globa

V Hrastniku so policisti okrog poldneva pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, ki na znak policista sprva ni hotel ustaviti, vozil je brez vozniškega dovoljenja, vozilo ni bilo registrirano, ni bil pripet z varnostnim pasom, rezultat alkoholiziranosti pa je pokazal 0,91 g/kg izdihanega zraka. Kršitelju so vozilo zasegli, izdali so mu plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa bodo zoper njega podali obdolžilni predlog.

ZT