V soboto, 26. marca 2015, je potekal volilni zbor članov Društva invalidov Hrastnik (DI Hrastnik). V Športni dvorani na Logu v Hrastniku so se zbrali številni redni in podporni člani DI Hrastnik ter povabljeni gostje. Preko 170 udeležencev je pozdravil predsednik DI Hrastnik Rajko Žagar. Pozdravu je sledil pevsko – glasbeni kulturni program v izvedbi Nike Špajzer in Andreja Bantana, nato je vodenje Zbora prevzelo delovno predsedstvo.
Dnevni red volilnega zbora članov je obsegal 15 točk. Med drugim so predstavili opravljeno delo v letu 2015, program dela in finančni plan za leto 2016 ter izvolili predsednika društva in člane vodstvenih organov za naslednja 4 leta. DI Hrastnik bo tudi v mandatu 2016 – 2020 še naprej vodil Rajko Žagar.

Ob koncu Zbora članov so udeležence pozdravili še povabljeni gostje, čestitali članom društva za dosežene uspehe in zaželeli obilo sreče in volje za delo naprej. S tem srečanja še ni bilo konec. Sledilo je namreč še neformalno druženje, klepet in tradicionalna pogostitev udeležencev.

ZT

Prejšnji članekZagorjanke tretje
Naslednji članekNocoj izbor Zasavca leta