nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Delovna nesreča, trki in berač

PP Trbovlje

V sredo, 5. oktobra, je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Trbovljah in iz nje odnesel več kosov orodja.

PP Zagorje

V sredo zjutraj se je v podjetju na območju Zagorja poškodoval delavec, ki je na strehi menjaval salonitne plošče. Pri tem se mu je ena od salonitk zlomila pod nogami in je padel s strehe. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v trboveljsko bolnišnico. Zadevo so si ogledali tudi policisti, ki bodo po zbranih obvestilih napisali poročilo na tožilstvo.

Iz gostinskega lokala na območju Kisovca je neznanec ukradel denar in tobačne izdelke, v Zagorju na bankomatu pa si je nekdo prilastil denar, ki ni bil njegov. Policisti iščejo kršitelja, ki je na enega od objektov v Zagorju napisal več grafitov in s tem kršil 13. člen Zakona o varstvu javnega reda in miru.

PP Hrastnik

V Hrastniku se je včeraj dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je nastalo za okrog 2000 evrov škode. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Iz enakega razloga se je okrog 14. ure zgodila tudi prometna nesreča na Dolu pri Hrastniku, v kateri je nastalo za 1500 evrov škode. Za 250 evrov pa je oškodovan lastnik vozila, na katerem mu je neznanec poškodoval pnevmatike.

Včeraj okrog pol tretje popoldne so občani policiste obvestili, da pred trgovskim centrom nekdo vsiljivo berači. Policisti so prišli do njega in mu izdali plačilni nalog.

ZT

Isti avtor