četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Delovna nesreča, naboji, tatvina

PP Hrastnik

V petek, 20. julija, v večernem času so bili policisti obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Prapretnem. Ugotovili so, da je zagorelo v pralnici, kjer se je iz za zdaj še neznanega vzroka vnel sušilni stroj. V požaru je nastalo za nekaj tisoč evrov škode.

V soboto zvečer so policisti posredovali zaradi prijave poškodovanja tuje stvari. Neznanec je poškodoval steklo na vhodnih vratih, s tem pa povzročil za okoli 80 evrov materialne škode. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba.

PP Trbovlje

V petek dopoldne so bili policisti obveščeni o nesreči pri delu v Trbovljah, v kateri se je poškodoval 23-letni delavec. Poškodbe, ki jih je dobil na roki, so nastale pri prenosu okenskega krila s steklom. To se je razbilo, del stekla pa je padel na njegovo roko in ga porezal. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti obvestili tožilstvo, obveščen pa je bil tudi delovni inšpektor. Po zdaj znanih podatkih je delavec utrpel hudo poškodbo.

V nočnem času so policisti intervenirali v Trbovljah zaradi kršitve javnega reda in miru. O dogodku še zbirajo obvestila. Zaradi glasne glasbe so posredovali tudi v Hrastniku in 33-letnemu kršitelju izrekli opozorilo.

V soboto popoldne je neznanec na bencinskem servisu v Trbovljah natočil za 20 evrov goriva in se odpeljal, ne da bi plačal.

V nedeljo popoldne se je med Hrastnikom in Trbovljami pripetila prometa nesreča zaradi neprilagojene hitrosti 18-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v nasproti vozeče vozilo. Pri tem je nastala le materialna škoda, povzročitelju pa je bila izrečena globa.

Popoldne so policisti intervenirali v Trbovljah zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja bo po vseh zbranih obvestilih podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Zagorje ob Savi

V petek se je na zagorsko policijsko postajo zglasila državljanka Nizozemske, ki je izgubila potni list. Prejeli so tudi prijavo o pogrešani osebi in sprožili iskanje. Osebo so našli naslednji dan in o tem obvestili svojce. Ukvarjali so se tudi z nekaj prometnimi nesrečami in tatvino.

Prometna nesreča se je zgodila tudi v nedeljo, in sicer jo je povzročil voznik, ki pri katerem so v postopku našli tudi naboje. Zasegli so mu jih skupaj z vozilom, izdali plačilni nalog, zoper njega pa sledi tudi kriminalistični postopek.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor