petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Delavnice SOS masaž za vse

Veliko smo že napisali in govorili o masažah, o tem kdaj se masiramo in kdaj ne, ter kako to izvajamo. A vendarle ugotavljamo, da ljudje še vedno ne upoštevajo priporočil oziroma so premalo seznanjeni s področjem masaž.
nasveti-zana-olja-2Prav zaradi povedanega smo se v Zani odločili, da bomo izvajali delavnice,  v katerih vam bomo približali svet masaž. Na delavnicah se boste naučili tudi osnov masaže in masiranja hrbta. Tako lahko je, da lahko pridejo in se učijo tudi otroci. Masaža ne samo, da pomaga v določenih trenutkih olajšati bolečine, z učenjem masaže pridobimo tudi druge koristi. Dotik zbližuje ljudi, osvobaja, pomirja in sprošča, povezuje in dopušča … Tisti, ki ga masiramo, dotike v popolnosti sprejema.

Na tokratnih delavnicah se nam torej lahko pridružijo tudi otroci, saj so ti željni novih znanj, poleg tega se jim zdi lepo in zabavno, če lahko tudi sami kaj storijo za svoje starše.

Zabavno pa je tudi, kadar se pride učit cela družina.

Naslednja delavnica bo v Mladinskem centru Zagorje ob Savi že ta mesec. Prijave so obvezne do torka, 27. septembra 2016. Več o delavnicah in prijavah:

https://www.facebook.com/events/1662059627443828/

Pri masaži na delavnicah bomo uporabljali olja Farmasi, ki jih lahko stranke naročijo v našem centru.

Vabljeni!

Vaša ZANA
https://www.facebook.com/events/1182152158493710/

 

Isti avtor