nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Delala bo kljukice

Jasni Gabrič je zaupanje s svojim glasom izkazalo 4703 volivcev oziroma 67,03 odstotka vseh, ki so na lokalnih volitvah v Trbovljah izbirali župana oziroma županjo. Za primerjavo: Alenka Forte, drugouvrščena na trboveljskih županskih volitvah, je prejela 831 oziroma 11,84 odstotka glasov.

Gabričeva dejala, da je bila novice, da so ji občani in občanke Trbovelj namenili še en mandat, »zelo vesela«. Povedala je, da na ponovno izvolitev gleda kot na »priznanje za preteklo delo, pa tudi odgovornost za naprej«. V novem mandatu namerava še naprej delati na trboveljskem gospodarstvu in, kot je povedala, »ustvarjati dobro podporno okolje« za razvoj. »Vesela sem, da smo dobili projekt navezave Trbovelj na avtocesto,« je povedala, »projekt bo v prihodnosti gotovo izveden«. V novem mandatu se namerava še naprej ukvarjati s projekti, ki bodo izboljševali življenje občanov, je dejala. »Vodilo mi predstavljajo točke, ki smo jih zapisali v programu. Čez štiri leta bom pokljukala vse, kar bom v mandatu izvedla.«

Sicer pa je Gabričeva povedala tudi, da bi se rada zahvalila volivcem in čestitala tudi vsem ostalim za volilne rezultate.

MD

Isti avtor