ponedeljek, 27 maja, 2024

Iz te kategorije

Dela na pobočju nad cementarno

Geologa, ki sta si danes zjutraj ogledala mesto odloma skalnega podora pri cementarni v Trbovljah, sta poročala, da se na brežini nahaja še nekaj nestabilnega materiala (nekaj manjših skal).
Skale bodo sprožili v dolino

Že danes se je čiščenja področja lotila skupina petih alpinistov. Pobočje so alpinisti očistili ter s tem zagotovili ustrezen nivo varnosti za izvedbo del – odstranjevanja materiala – na vozišču. Koncesionar Direkcije RS za infrastrukturo bo tako z deli pričel jutri.

Vodstvo občine se je sestalo z direktorjem Integrala Zagorje Romanom Plescem. Dogovorili so se, da bodo do preklica uvedene dodatne linije avtobusnega prevoza do železniške postaje, nekatere pa bodo spremenjene.

Prvi jutranji avtobus bo od Komunale Trbovlje odpeljal ob 4.25 zjutraj in bo prispel na železniško postajo ob 4.35, tako da bodo vsi uporabniki lahko ujeli prvi jutranji vlak iz Trbovelj v Ljubljano, ki pelje ob 4.45. Avtobus, ki običajno odpelje od komunale ob 5.05 bo imel do preklica odhod ob 5.00.

Zvečer bosta na novo vozila dva avtobusa. Prvi bo odpeljal iz železniške postaje ob 23. uri, zadnji pa ob 23.45. Ob sobotah bo avtobus iz komunale odpeljal ob 6.10, zadnji pa bo peljal z železniške postaje v Trbovlje ob 14.30.

MP

Isti avtor