Slovenska filantropija organizira 10. aprila 2021 že 12. dan za spremembe. Že več let se tej solidarnostni akciji pridružuje tudi Mladinski center Zagorje ob Savi (MC ZOS). Objavljamo prispevek MC ZoS.

Tako bo tudi letos. Mladi_e-prostovoljci_ke mladinskega centra so poimenovali letošnjo prostovoljsko akcijo Družbeno – pozitiven. Z akcijo želijo zmanjšati občutke osamljenosti in krepiti povezanost naših sokrajanov.

K akciji prijazno vabijo vsa lokalna društva in tudi vas, da se jim pridružite! Kako? Preprosto!

Lahko z nami ali pa se nam v akciji pridružite na daljavo. Naberite nekaj večjih kamnov, jih očistite in pobarvajte ali nanje napišite vzpodbudno misel. Nato kamen položite pred sosedova vrata ali na bližnjo klop, da bo polepšal dan mimoidočemu najditelju.

Vabljeni, da na info@mczos.si pošljete svoje vzpodbudne besede ali misli, ki jih bomo prepisali na kamne in kartice.

Vabljeni tudi v MC ZOS, kjer smo pripravili prostor s savskimi kamni in kreativnimi pripomočki, da lahko kadarkoli pridete in okrasite ter popišete kamne.

Vabljeni, da se nam 10. aprila pridružite, ko bomo kamne in kartice razdelili po mestu. Mladi_e-prostovoljci_ke nas vzpodbujajo, da si na ta dan pogledamo v oči in pomahamo v pozdrav. 👋

Savus

Foto: arhiv Savus

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekAktivnosti VGC v Hrastniku