Na državnem prvenstvu v smučarskih skokih v Kranju so se člani SK Zagorje pomerili v kategorijah dečki do 12 let, dečki do 13 let, deklice do 13 let in ekipno do 13 let.
Med dečki do 13 let je 3. mesto osvojil Lovro Peitl, med dečki do 12 let je 9. mesto osvojil Dominik Zupanec, 11. mesto pa Anej Razpotnik. Med deklicami je bila najboljša Katarina Pirnovar na 9. mestu, Tinkara Mlekuž je osvojila 19. mesto. V ekipnem nastopu pa so mladi skakalci SK Zagorje »skočili« na 5. mesto.

Dobro so se odrezali tudi cicibanke in cicibani SK Zagorje, stari do 9 let, ki so se 12. februarja pomerili na regijskem tekmovanju v smučarskih skokih v Mislinji. Na skakalnici HS 15 je med cicibankami Ula Vodlan osvojila 4. mesto. Med cicibani pa so člani SK Zagorje dosegli naslednje rezultate: 9. mesto Damjan Zupanec,  12. mesto Lovro Percl Seručnik,  15. mesto Anže Bantan,  18. mesto Tej Logar,  30. mesto Gal Izgoršek,  44. mesto Nik Lukmar,  69. mesto Klemen Bizjak,  87. mesto Tilen Bizjak ter 93. mesto Lovrenc Pirnovar.

JK

Prejšnji članekCeljanke boljše za gol
Naslednji članekVlomil je in si postregel