V prihodnjih dneh v ZD Hrastnik, ZD Trbovlje in ZD Zagorje organizirajo cepljenje proti covid-19 brez predhodnega naročanja. Izbirate lahko med cepivi Janssen, Astra Zeneca in Pfizer. Vsi trije domovi vse, ki jih zanima  cepljenje, pozivajo, da s seboj prinesejo kartico zdravstvenega zavarovanja.

ZD Hrastnik

V Zdravstvenem domu Hrastnik bodo zainteresirane osebe cepili v četrtek, 10. junija, od 9. do 10.30 ure s cepivom Janssen in od 12.30 do 13.30 s cepivom Astra Zeneca.

ZD Trbovlje

V Zdravstvenem domu Trbovlje bodo cepljenje izvedli v petek, 11. junija, od  7.30 do 19.30 ure v prostorih bivše Optike v ZD Trbovlje (vhod s službenega parkirišča, za lekarno). Na voljo bo približno 300 odmerkov. Cepljenja se lahko udeležijo vsi, starejši od 16 let, ki še niso bili cepljeni, ki covida-19 v zadnjih 6 mesecih niso preboleli in ki so trenutno brez znakov okužbe. Osebe bodo cepili s cepivom proizvajalca Pfizer. Drugi odmerek je predviden čez tri tedne, tako da boste takrat ponovno povabljeni na cepljenje.

ZD Zagorje

V Zdravstvenem domu Zagorje pa bo cepljenje potekalo v ponedeljek, 14. junija, od 13. ure dalje v prostorih KC Delavski dom Zagorje s cepivom Astra Zeneca. Prednost bodo imeli tisti, ki imajo v ZD Zagorje izbranega osebnega zdravnika ali koncesionarja.

Savus

Fotografija je simbolična