nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Brezplačne delavnice za Zasavce v marcu

V Večgeneracijskem centru (VGC) Zasavje vsak mesec pripravijo zelo pester programbrezplačnih aktivnosti, v okviru katerih lahko vsak najde nekaj zase.

Pametni telefoni in Facebook

Pametni telefoni mnogim ne predstavljajo težav, nekateri – sploh starejši – pa si včasih želijo poznati vse možnosti, ki jih ponujajo današnji pametni telefoni. Ti se lahko v četrtek, 8. marca, udeležijo tečaja pametnih telefonov, ki se bo začel ob 9. uri v prostorih Zasavske ljudske univerze v Trbovljah. Skupina se bo srečala trikrat.

Če bi radi izpopolnili svoje poznavanje družbenega omrežja Facebook, pa je za vas delavnica Spoznajmo se s Facebookom II. Ta bo v prostorih Zasavske ljudske univerze v Zagorju 14. marca.

Zdravljenje z glino

Zakaj je glina dobra in kako jo uporabiti za zdravljenje? Na ta vprašanja bo odgovoril Janez Ferjuc na predvanju 20. marca ob 17. uri v Rudarskem domu Trbovlje.

Mediacija

Vas zanima, kako pri sporu poiskati skupno rešitev? Načini, ki nam omogočajo učinkovito reševanje nesoglasij, so lahko izjemno koristni. O njih bo 21. marca ob 18. uri v prostorih ZLU v Zagorju predavala družinske mediatorka Danica Kurent.

Film Družina

Film Družina je prejel glavno nagrado na Tednu kritike v švicarskem Locarnu in Vesno za najboljši celovečerec v Portorožu. 21. marca ob 9. uri bo na sporedu v kinodvorani Delavskega doma Trbovlje. Po ogledu sledi pogovor s psihologom Maticem Muncem.

Čakre

Kakšen vpliv imajo energijske točke oziroma čakre na naše vsakdanje življenje? O tem bo beseda tekla na predavanju 28. marca ob 16. uri v prostorih ZLU v Zagorju.

Barvanje pirhov na naravni način

V veliko noč s pirhi, ki bodo pobarvani z okolju neškodljivimi barvami. Zakaj pa ne? Udeležite se delavnice, ki bo 30. marca ob 11. uri v prostorih ZLU.

Vse delavnice in predavanja so brezplačna. Dodatne informacije o dogajanju je na voljo po telefonu 068 613 954 in na spletni strani www.vgc-zasavje.si, kjer je objavljen tudi aktualni mesečni program aktivnosti.

Vabljeni!

Mateja Pistotnik

Promocijska objava

Brezplačno izvedbo aktivnosti omogočajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Evropski socialni sklad in lokalne skupnosti. 

Isti avtor