sobota, 18 maja, 2024

Iz te kategorije

Borili so se v Čačku

Trboveljčani so se udeležili turnirja v delu za starejše kategorije, kjer je nastopilo več kot 1000 tekmovalk in tekmovalcev iz 21 držav. Barve kluba so zastopali Laura Božjak, Urša in Barbara Haberl, Kenan in Alen Isakovič, Domen Zidar in Ajdin Mujkanovič. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Bogdan Simerl. V sklopu reprezentance sta v Čačku nastopila Stefan Joksimovič in Blaž Hribovšek.

Za medalje so tokrat poskrbeli trije najstarejši fantje. Pri mlajših članih je do 84 kilogramov Stefan Joksimovič osvojil bronasto medaljo ter Ajdin Mujkanovič srebrno nad 84 kilogramov. Za edino člansko slovensko medaljo med fanti je zaslužen Blaž Hribovšek v kategoriji do 60 kilogramov. Ostalim Trboveljčanom se ni uspelo uvrstiti na zmagovalni oder. Nekateri so imeli težave s poškodbami in nekontroliranimi udarci nasprotnikov, drugi pa niso prikazali ravno najboljše dnevne forme, kar bo pa potrebno v nadaljevanju tekmovalne sezone popraviti.

V sklopu otroške reprezentance bodo Cristina Korpar Žveglič, Simona Češarek, Tilen Grivec in Denis Šehič naslednji vikend nastopili na Balkanskem prvenstvu za otroke v Beogradu. Vodja slovenske reprezentance na prvenstvu bo glavni trener KK Trbovlje Miha Kovačič.

ZT

Isti avtor