Behrič se je z borelijo sam spopadal in jo zelo dobro spoznal. Ob tem je spoznal zdravilne lastnosti divje  ščetice, ki pomaga premagati to trdovratno bolezen, kar lahko traja daljši čas, saj se v latentni obliki borelija potuhne, nato spet pokaže zobe. Zato je pot do ozdravitve zelo dolga, saj nismo nikoli prepričani ali ni ostala še kakšna bakterija, ki bo ponovno povzročila težave.

Foto: arhiv Irena Vozelj
Foto: arhiv Irena Vozelj

Z vbodom okuženega klopa ali drugega insekta, ki prenaša boreliozo, vstopijo v telo bakterije, ki se ugnezdijo v mišice, tkiva in ostale organe. Borelijo je težko diagnosticirati saj predstavlja »kugo« današnjega časa. Bakterije borelioze za nekaj časa ostanejo v prikritem stanju, tudi v cistični obliki. Bakterije se aktivirajo ob poškodbah, operacijah, porodih, cepljenjih, hudih stresih in takrat napadajo celice imunskega sistema, sproščajo toksine, skratka, naredijo zmedo v telesu. Vedno izkoristijo šibko točko človeka.

Borelija je zelo odporna, saj prenese temperature do – 50°C, a ne prenaša višje temperature od 42°C. Kaže se v različnih oblikah kot npr. parkinsonova bolezen, depresija, menengitis, demenca, motnje spanja, nevrološki simptomi, nerazločen govor, nihanje razpoloženja … Iz latentnega stanja se zbudi ob polni luni, ob stresu … Težava je, da se vsakič, ko se zbudi, lahko pojavi v še hujši obliki kot prejšnjič.

borelija-zasavc-net-11Beno Behrič je s sabo na predavanje pripeljal Lilijano Knez Turnšek, ki opravlja bioresonančno diagnostiko, s katero opredeli zdravstveno stanje posameznika. Na podlagi ugotovitev Behrič svetuje zdravilne pripravke, da se zdravstveno stanje bolnika izboljša. Zaradi latentnega stanja bakterij je potrebno opraviti kontrolno bioresonanco za področje, kjer se posameznik zdravi.

Obiskovalci predavanja so spoznali, da res za vsako bolezen rož´ca rase. Težave, ki jih ima posameznik zaradi pika, ki ga morda niti ni zaznal, so lahko zelo velike. Zdravniška doktrina včasih ne najde odgovora, zato lahko povezovanje znanj s področja zdravljenja prinese nepredvideno dobre rezultate. Tudi iskanje odgovorov v tujini je včasih nespametno, saj pridejo ljudje lahko doma do istih rezultatov za precej manj denarja. Tudi nekateri obiskovalci predavanja so ugotovili, da jih pestijo podobne težave in se odločili narediti prvi korak k boljšemu počutju.

Irena Vozelj

Prejšnji članekKako do novih služb?
Naslednji članekRom pom pon odmeva