sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Bodo Zagorjanke junakinje?

Žreb je v februarju 2016 določil polfinalne pare pokalnega tekmovanja. Prvi dan se bosta najprej pomerili ekipi ŽRK Krka in RK Krim Mercator, v večerni tekmi pa RK Zagorje in ŽRK Mlinotest .
Po vsem, kar se je dogajalo v zadnjih dneh v februarju in prvih dneh v marcu (prestopi igralk Krima v Mlinotest in preklic nekaterih prestopov), je sledil reprezentančni premor v članski in mladinski konkurenci. Na obeh akcijah so sodelovale tudi igralke Zagorja.

Tako ima trener Voglar šele od ponedeljska na razpolago vse igralke. Nekaj dni pred prvo polfinalno tekmo na Pokalu Slovenije so misli usmerjene v zadnje priprave na prvo tekmo proti vedno neugodni ekipi Mlinotesta. V taboru Zagorja so pričakovanja seveda visoka, kot se spodobi za ekipo, ki drži prvo mesto v državnem prvenstvu. Želijo si namreč prvič poseči po tem pokalu, ki sta ga doslej osvojili le Olimpija in Krim Mercator.

Igralke so zdrave in v pričakovanju tekme saj so zadnjo odigrale v začetki marca.

Pokal Slovenije za ženske

sobota, 26. marec 2016:

ob 15.30: Krka Novo mesto – Krim Mercator

ob 18.00: Zagorje – Mlinotest Ajdovščina

nedelja, 27. marec 2016:

ob 15.30: tekma za 3. mesto: poraženke polfinala 1 – poraženke polfinala 2

ob 18.00: finale: zmagovalke polfinala 1 – zmagovalke polfinala 2 (TV prenos na RTV SLO 2)

Prestavljena prvenstvena tekma, ki bo posredno odločala o naslovu prvaka med ŽRK Mlinotest : RK Zagorje bo odigrana v sredo, 6. aprila 2016 ob 20. uri v Ajdovščini (vir: spletna stran RZS)

DL

 

Isti avtor