ponedeljek, 22 aprila, 2024

Iz te kategorije

Bežal z drogo v nahrbtniku

Trbovlje
V soboto, 1. oktobra, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na parkirišču v Trbovljah,  kjer je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčila v parkirano vozilo. Kršiteljici so policisti izrekli globo.

Prav tako v soboto je lastnik drvarnice na območju Trbovelj ugotovil, da mu je nekdo iz nje ukradel orodje, vredno nekaj sto evrov. O tem je obvestil policiste, ti pa so na podlagi zbranih obvestil ugotovili, da je do tatvine prišlo že avgusta.

V  noči  na  nedeljo  so  policisti pri kontroli terena opazili mlajšega moškega, ki je – ko jih je zagledal – začel bežati. Pri tem je odvrgel nahrbtnik. Policisti  so  moškega  prijeli  in  ga  privedli  v  prostore policijske  postaje, saj ni želel sodelovati v postopku.  Ugotovili so, da je imel 29-letnik v nahrbtniku dve vrečki s približno 300 grami  prepovedane  droge  konoplje.  Odvzeli so mu prostost in na njegovem domu opravili hišno preiskavo. Pri tem so našli več pripomočkov za gojenje omenjene prepovedane droge in sedem manjših rastlin, za katere sumijo, da je konoplja. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Zagorje ob Savi

V Zagorju so minuli konec tedna policisti obravnavali prometno nesrečo na parkirišču s pobegom in poškodovanje vozila z ostrim predmetom. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali tudi v zasebnem prostoru in kršitelju izdali plačilni nalog.

Še vedno pa policisti zbirajo obvestila o vlomilcu, ki je v Zagorju vlomil v hišo oškodovanke in od nje zahteval denar. Ker mu ga ni izročila, je sam pregledal predale, našel denar in z njim izginil neznano kam.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor