V Italijanskem mestu Mareno Di Piave se je od 19. do 21. januarja odvilo veliko kickboxing tekmovanje, ki so se ga udeležili tudi borci Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje. Na turnirju je sodelovalo 1291 tekmovalcev iz 111 klubov.

Ponovno je blestela Tina Baloh, ki je osvojila prvo mesto v kategoriji članic do 70 kg in kategoriji grandchampion. To je najprestižnejša  kategorija, v kateri lahko nastopijo vse tekmovalke ne glede na težo. Zlatima medaljama je dodala še dve srebrni v kategoriji članic nad 70 kg in v borbah dvojic, kjer je nastopila skupaj z bolgarsko tekmovalko.

Odlično sta nastopili tudi Lara Indof in Tija Bantan. Lara je bila druga v kategoriji starejših kadetinj do 60 kg, Tija pa tretja med starejšimi kadetinjami do 55 kg. Obe mladi tekmovalki iz tekme v tekmo napredujeta in posegata po najvišjih mestih. Tokrat sta brez uvrstitve na stopničke ostala Urban Indof med mladinci in Blaž Bračič med kadeti. Kljub temu sta pokazala dobre borbe in lahko se že veselimo njunih nadaljnjih nastopov in dobrih rezultatov, ki bodo prišli s trdim delom.

Primož Bračič

Foto: PDK Zagorje


 

Prejšnji članekZasavka in Zasavc leta
Naslednji članekHozanović zlat na Grand Prix Croatia