Policisti so pretekli teden v Zasavju obravnavali osem prometnih in samo eno kršitev javnega reda in miru. Tatovi so kradli pokrove koles, avtomobilske ključe in artikle v trgovini, pa tudi denar iz bančnega računa. Policist so se ukvarjali še z kotalečimi balami sena, zatajitvijo mobilnega telefona, sumljivimi tabletami in motoristom brez vozniške.


PP Hrastnik

V torek so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Lokah pri Zagorju. Policisti so ob izpolnjenih pogojih udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Obravnavali so zatajitev mobilnega telefona, ki ga je osumljenec našel na Velenjskem jezeru in si ga prilastil.

V sredo so obravnavali povzročitev splošne nevarnosti. Ob spravljanju bal sena sta se dve bali skotalili po brežini in padli na dvorišče stanovanjske hiše. Nastalo je za okoli 500 evrov škode.

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo v Hrastniku. Voznik kombiniranega vozila je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v peško, ki se je pri tem lažje poškodovala.


Trbovlje

V ponedeljek so obravnavali poškodovanje vozila, do sedaj neznani storilec je povzročil za okoli 300 evrov škode.

Obravnavali so tatvino pokrovov koles z vozila.

V torek so občanu zasegli tablete, za katere sumijo, da so prepovedana droga. Po analizi sledi ustrezen prekrškovni postopek.

Obravnavali so tatvino ključev osebnega vozila.

V sredo so v nočnem času opravili postopek z voznikom motornega kolesa, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Motorno kolo so mu zasegli, čaka ga še postopek o prekršku.

V četrtek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje vozila, do sedaj neznani storilec je povzročil za okoli tisoč evrov škode.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru oziroma spor med znancema. Kršitelja čaka postopek o prekršku.

V dnevnem času so obravnavali prometno nesrečo z lahkim telesnimi poškodbami. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal iz vozišča in se prevrnil na streho. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1,10 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Čaka ga postopek o prekršku.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so obravnavali tatvino v eni izmed trgovin na območju Kisovca.

V torek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju Kandrš, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Izlakah.

Obravnavali so goljufijo, neznani osumljenec je pridobil bančne podatke oškodovanca in mu iz računa odtujil denar.

Obravnavali so prometno nesrečo z manjšo materialno škodo na relaciji Kandrše-Moravče. Policisti so ob izpolnjenih pogojih izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo na parkirišču v Zagorju ob Savi. Policisti so ob izpolnjenih pogojih udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na območju Hrastnika, na relaciji Hrastnik-Zidani Most.


Savus

Foto: arhiv Savus