sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Avto v zid, voznik pobegnil peš

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še kršitve javnega reda in miru na vlaku, povoženo divjad, posedovanje prepovedane droge, vlom v hišo, nepravilno parkirana vozila, v Hrastniku pa je neznanec potem, ko se je zaletel v zid, peš odšel s kraja nesreče neznano kam.

PP Litija

Nekaj po 16. uri so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru na vlaku med Ljubljano in Litijo. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Nekaj po 20. uri so policiste obvestili o povoženju divjadi. Policisti so ugotovili, da gre za manjše poškodbe na vozilu ter dogodek zaznamovali.

Včeraj so policisti pri treh osebah zasegli manjše količine snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge. Po opravljenih analizah sledi ustrezni prekrškovni postopek.

PP Hrastnik

Policiste so bili nekaj po 22. uri obveščeni o prometni nesreči. Neznani voznik je trčil v betonski zid, nato pa peš pobegnil s kraja nesreče.

PP Trbovlje

Ponoči je neznanec vlomil v hišo na območju Trbovelj, od koder pa po prvih podatkih ni ničesar odnesel. Policisti vlom še raziskujejo.

Policiste so obvestili o nepravilno parkiranih vozilih na območju Trbovelj. Trem lastnikom avtomobilov so izdali obvestila o prekršku zaradi nepravilnega parkiranja na pločniku.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor