ponedeljek, 22 julija, 2024

Iz te kategorije

Asfaltiranje cest v Hrastniku

Med vikendom bo veljala popolna zapora ceste Hrastnik–Brnica, od ponedeljka, 21. avgusta, pa na cestnem odcepu Novi log v Hrastniku.

Zaradi asfaltiranja vozišča na odseku Hrastnik-Brnica bo od sobote, 19. avgusta, od 7. ure, do nedelje, 20. avgusta, do 20. ure veljala popolna zapora glavne ceste R1-221/1222, Hrastnik-Šmarjeta.

V času popolne zapore bo urejen obvoz, ki bo za osebna vozila potekal na relaciji Hrastnik-Zidani Most ter za tovorna vozila preko Šklendrovca–Sopote-Radeč in Zidanega Mostu. Na Taborniški poti bo izmenična popolna zapora dovozov na državno cesto, o spremembah bo izvajalec stanovalce obveščal sam in sproti. Svetujemo, da stanovalci pustijo avtomobile pred popolno zaporo.

Zapora bo vzpostavljena predvidoma med vikendom, rezervna termina sta 26. – 27. avgusta ter 2. -3. septembra 2023.

»Vljudno vas naprošamo za upoštevanje začasne prometne signalizacije. Že vnaprej pa se vam zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost,« so še zapisali na FB strani Občine Hrastnik.

Z gradbeno asfalterskimi deli na cestnem odcepu Novi log 20, 21, 22 in 23 pa bodo pričeli v ponedeljek, 21. avgusta. Zapora ceste bo veljala predvidoma do 1. septembra. Dela se bodo izvajala od 6. do 16. ure.

Obvoz žal ni mogoč, zato občane prosijo, da avte pustijo pred zaporo. Popolna zapora je samo na delu ceste od Novi log 20 – 23, do stanovanjskih blokov lahko dostopate po zgornji ali spodnji cesti.

Savus

Foto: FB Občina Hrastnik


 

Isti avtor