PP Trbovlje

V petek, 27. oktobra, je neznanec iz torbice v telovadnici oškodovanemu ukradel denar. Zvečer pa so policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

V soboto, 28. oktobra, sta se sprla soseda. Policisti so kršitelju, ki se je nedostojno vedel na javnem kraju, izdali plačilni nalog. Ob 23.30 uri so ustavili voznika osebnega avta in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,09 mg/l alkohola v izdihanem zraku voznika.

V nedeljo, 29. oktobra, so strokovni pregled odredili tudi vozniku mopeda, za katerega so sumili, da vozi pod vplivom prepovedanih substanc, in vozniku osebnega avta, ki je vozil z 0,73 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

V ponedeljek, 30. oktobra, ob 8.55 se je na parkirišču zgodila prometna nesreča, pri kateri je storilec pobegnil. Ob 10.55 uri je neznanec vlomil v stanovanje oškodovanke in odtujil več vrednejših predmetov. Ob 16.40 uri pa je storilec ukradel več artiklov v prodajalni, za kar bo kazensko ovaden. Ob 17.50 uri se je zgodila še ena prometna nesreča na parkirišču s pobegom storilca.

V torek, 31. oktobra, so v Trbovljah obravnavali še eno tatvino. Storilca bodo kazensko ovadili.

PP Zagorje

V petek, 27. oktobra, so policisti izdali plačilni nalog in odločbo o vrnitvi v domovino tujcu, ki je prekoračil dovoljeno število dni bivanja v Republiki Sloveniji. Občan je policistom prijavil, da se v garažni hiši trgovine v Zagorju nahaja zapuščeno vozilo, ti pa so o tem obvestili mestno redarstvo. Lažna pa je bila prijava občana, ki je policistom naznanil, da ga znanec fizično napada. Ker policisti na kraju dogodka niso ugotovili znakov prekrška, so prijavitelju izdali plačilni nalog.

V soboto, 28. oktobra, je lastnik vozila, zaparkiranega na tržnici, o tem obvestil policiste, vendar pa je voznik, ki je s svojim vozilom zaparkiral prijaviteljevega, vozilo umaknil pred prihodom policistov. Na območju Podvin je občan našel ključe z znakom Mercedes Benz črne barve in obeskom bele barve, ki na policijski postaji čakajo lastnika. Na cesti Zagorje-Čemšenik se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta se dve osebi lažje poškodovali.

V nedeljo, 29. oktobra, se je na policiste obrnila občanka, ker se je do nje znanec nedostojno vedel. Policisti so zasegli več kosov streliva Zagorjanu, zoper katerega bodo izvedli tudi prekrškovni postopek.

V ponedeljek se je v Kisovcu zgodila prometna nesreča na parkirišču s pobegom storilca. Prav tako v Kisovcu pa je lastnica izgubila svoj mobilni telefon Iphone 5S. Telefon je odložila na streho vozila ter s kraja odpeljala, pri čemer je aparat nekje na poti najverjetneje izgubila. Telefona ni našla, policisti pa so ugotovili, da ga je nekdo uporabljal, zato bodo z zbiranjem obvestil nadaljevali ter zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Popoldne so pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, ki je vozil alkoholiziran. Zvečer so pridržali kršitelja javnega reda in miru, ki se ni umiril niti ob prihodu policistov.

PP Hrastnik

V ponedeljek, 30. oktobra, ob 16.23 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Suhadolu, kjer je prišlo do oplaženja z vzvratnimi ogledali. V nesreči je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode.

V torek, 31. oktobra, ob 19.10 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Turju. V nesreči se je ena oseba lažje poškodovala.

V sredo, 1. novembra, ob 3.15 uri so policisti moškemu zasegli manjšo količino neznane posušene rastline, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Snov so poslali v analizo.

ZT

Prejšnji članekBrez uspeha na Tenerifih
Naslednji članekČarovnice na gradu