V zadnjih 24 urah so zasavski policisti obravnavali dve prometni nesreči, v obeh sta voznika pobegnila, ukvarjali pa so se tudi z nasiljem v družini, kršenjem javnega reda in miru in krajo denarnice.

PP Trbovlje

V popoldanskem času je neznanec na bazenu v Trbovljah občanki ukradel denarnico in s tem lastnico oškodoval za nekaj deset evrov. Zvečer pa so policisti posredovali zaradi glasne glasbe in 48-letnemu kršitelju izrekli globo.

PP Zagorje ob Savi

Zagorski policisti so imeli včeraj veliko dela z nasilneži. Najprej so obravnavali kršitev prepovedi približevanja, zaradi česar so kršitelju izdali plačilni nalog. Kasneje so obravnavali še kaznivi dejanji nasilja v družini. Osumljencema so zaradi ponovitvene nevarnosti odredili prepoved približevanja oškodovanki. Sledili bosta kazenski ovadbi na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Policisti pa so obravnavali tudi prometno nesrečo z materialno škodo, povzročitelj, ki je trčil v parkiran avto, pa je s kraja dogodka pobegnil. Policisti neznanega voznika še iščejo in pri tem zbirajo obvestila.

PP Hrastnik

Tudi hrastniški policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom do sedaj neznanega voznika, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj ter ga poškodoval. Policisti glede tega zbirajo obvestila.

Savus             

Fotografija je simbolična.

Prejšnji članekKnežak: Premalo postelj, neustrezni pogoji
Naslednji članek70 aktivno okuženih v Zasavju