Občina Trbovlje se je odločila prevzeti vlogo organizatorja in gostitelja izobraževanja, namenjenega vsem zaposlenim v javnem sektorju, katerih dejavnost se financira iz občinskega proračuna. Tako bo letos prvič organizirala dogodek, ki ga je poimenovala Akademija znanja. Z njim želi povezati javne zavode, šole in druge ustanove, pa ne samo direktorje in ravnatelje, temveč tudi zaposlene.
»To bo lepa priložnost za povezovanje vseh udeležencev, izmenjave kontaktov ter hkrati priložnost za pridobitev določenih znanj, ki so v današnjem času vse bolj potrebna,« pravijo na Občini Trbovlje.  K sodelovanju so povabili Mateja Špeharja, dobitnika Viktorja za najbolj popularnega radijca leta 2007, ki jim bo predaval o poslovni internetni komunikaciji. Šefinja Protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti bo udeležence seznanila z osnovami protokola in triki, ki naredijo dogodek nepozaben. Na Akademiji bo prostor tudi za predstavitev nekaterih domačih projektov. O SOS šoli bo govorila Alenka Knez, Jernej Pangeršič bo predstavil Katapult, Jure Zupanek pa podjetja Zoyo baby in Ironate, ki sta se s svojimi produkti potegovala za sredstva prek platforme Kickstarter.

»Slogan Akademije znanja je »Vzeto na znanje«, zato verjamemo, da bo vsem udeležencem postregla z zanimivimi in uporabnimi znanji ter postala tradicionalen del izobraževanja v Trbovljah,« so še dodali na Občini Trbovlje. Akademija znanja bo potekala 10. januarja od 15.30 ure v kinodvorani Delavskega doma Trbovlje.

ZT

Prejšnji članekZagorjani pridno skakali
Naslednji članekZa koga so primerne solne terapije