četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Access telesni procesi

Manualne terapije tako imenovanih »access« telesnih procesov se uporabljajo tudi za brisanje izvorov bolezni in bolečin, poškodb, kot so obsodbe, obtožbe, mišljenja, zamere in vse, kar ta stanja povzroča.
Telesni procesi Celični spomin

Ta pomaga odkleniti travme v našem telesu. Pomaga pri telesnih poškodbah – zlomih, vnetjih, opeklinah, po operacijah, pri brazgotinah, padcih ali poškodbah katerekoli vrste. Je proces polaganja rok z namenom, da se izničijo posledice fizičnih travm in brazgotin na telesu. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako, da se lahko telo pozdravi samo. Veliko bolečin v telesu se je v telo zaklenilo že v otroštvu, ko nismo bili niti pozorni na to; celični spomin pa odklepa celice, kjer so blokirane, da lahko nadaljujejo delovanje kot je potrebno. Proces je zelo dinamičen in omogoča telesu, da izbere zdravljenje. Uporabljamo ga lahko na ljudeh in živalih.

MTVSS in MTVSS za imunski sistem

To orodje uporabljamo za odpravljanje skoraj vseh mest v telesu, kjer to ne deluje pravilno. MTVSS se uporablja za okrepitev in stimulacijo imunskega sistema kot celovit telesni proces za izničenje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti. Uporablja se tudi za to, da telesu omogočimo večjo lahkotnost med fizično vadbo ali med drugimi telesnimi napori, kot so hoja v hribe ali po stopnicah. Uporabljati ga je mogoče tudi na posameznih organih in za izboljšanje delovanja metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic, dihalnega sistema, električnega sistema, centralnega živčnega sistema,  prebavnega sistema, drobovja, dermalnega sistema (koža), skeleta, limfnega in hormonskega sistema, reproduktivnega sistema.

Boimemetična mimitrija

Skozi leta in leta črpamo vzorce in posnemamo druge, njihova vedenja, gestikulacijo, … samo zato, da bi razumeli in bili eno z okolico. S tem telesnim procesom čistimo bolečine, poti in resničnosti drugih ljudi. Tako smo lahko resnično mi.

Čiščenje telesnih strupov

S tem telesnim procesom očistimo telo strupov na energijski in fizični ravni. Razstrupljanje telesa je ključno za naše zdravje in delovanje telesa

Zanino_poletno_razvajanje

VABILO: Vabljeni na skupinsko vodeno meditacijo, ki bo 1. avgusta 2016 ob 19. uri v dvorani pri bazenu Trbovlje. Cena: 24 eur.

Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija

Proces demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacijaTM je telesni proces od Access Consciousness® in se nanaša na kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo ter na odstranitev nečesa, kar obstaja. Je fantastičen proces oz. orodje, s katerim si lahko pomagamo, ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, pa bi se moralo. Uporablja se za veliko različnih stanj, kot so artritis, tumor, ciste in razne tvorbe, pege, bradavice, znamenja, celulit, torej vsepovsod, kjer je nekaj dodatnega zrastlo ali česa ni dovolj.

Pri masažah se lahko uporablja kot razgrajevanje prekomernega nabiranja mlečne kisline v mišicah. Telesne procese uporabljamo tudi v kombinaciji z masažami, a o tem bomo spregovorili prihodnjič …

In še povabilo.
V Ljubljani v Dotiku mavrice 19. avgusta pripravljamo delavnico Kreiraj svoje srce in um. Več na povezavi: www.facebook.com/events/1049170718452746/

zana-access

Vaša ZANA
facebook.com/ZanaPS

Isti avtor