Veliko je načinov samo spreminjanja in sproščanja. Vedno to ni dovolj. Včasih je vse posledica naših prepričanj in zaključkov v naših glavah, resnic, ki smo jih prevzeli od drugih. Tudi strahovi in dvomi niso nujno naši. Zato je treba poiskati izvor, ga izkoreniniti in »izbrisati«, da dosežemo drugačno delovanje in s tem drugačne rezultate in življenje.
Zelo učinkovita orodja pri temu so orodja Access Consciousnes (dostop do zavedanja). Eno od njih je t. i. »terapija točk« ali v originalu Access bars treatmant.

Ta tretma ni samo tretma za sproščanje, čeprav v »najslabšem primeru« dosežemo to. Je veliko več. Access Bars je pomagal tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

Kaj so Access Bars

32 točk na glavi, ki – če se jih dotaknemo – lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli obdobju življenju.

Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Obstaja bar za denar, telo, zdravljenje, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd.

Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.

Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Je tudi proces, ki se ga lahko nauči vsak, tako za profesionalno, kot tudi domačo uporabo. To se lahko naučite na naših delavnicah, ki jih izvajamo pri nas, po Sloveniji in kmalu tudi izven meja.

Vse informacije o tem, kje imamo delavnice, ter še več informacij o tretmajih in naročilih spremljajte na naši FB strani: https://www.facebook.com/events/1080201422057451/.

Vaša ZANA
facebook.com/ZanaPS

zana-access