sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Iskali so moža

Policisti imeli na območju Zasavja v zadnjih 48 urah kar precej dela. Poleg rednih nalog so obravnavali še tatvine iz kleti, večkratno kršenje javnega reda in miru, goljufijo, iskali pa so tudi izgubljenega moža. Iščejo tudi lastnika pozabljenega denarja na bankomatu v Zagorju.

Zagorje ob Savi

Policijsko patruljo so obvestili o tatvini iz kleti. Neznanec je ukradel več kosov električnega orodja. O zadevi bodo obvestili državno tožilstvo.

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva. Tudi v tem primeru storilca čaka srečanje s tožilci.

Policisti so dvakrat so ukrepali, saj sta občana kršila javni red in mir. Izvedli so ustrezne ukrepe.

Občani so prijavili občanko, ki naj bi preglasno poslušala glasbo. Na kraju so policisti zaznali kršitev ter ustrezno ukrepali.

Na PP je poklicala občanka in povedala, da se njen mož še ni vrnil domov. Policisti so izsledili osebo, iskanje pogrešane osebe ni bilo potrebno.

Na PP se je zglasil občan in sporočil, da je v Zagorju ob Savi nepravilno parkirano vozilo. Patrulja je odšla na kraj in ugotovila, da ni kršitve.

Občanka je na bankomatu NLB na Cesti zmage v Zagorju našla denar in ga izročila policistom. Lastnika gotovine iz PP pozivajo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi in z dokazilom prevzame denar.

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje goljufije. O zadevi bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Trbovlje

Policisti so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med občanoma zaradi parkiranja. Izrekli so opozorilo.

V Trbovljah so mladoletniku zasegli neznano snov, za katero obstaja sum, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah poškodoval parkiran osebni avtomobil in s tem lastnika oškodoval za 400 evrov.

Policisti so posredovali v Trbovljah, kjer je moški žalil in vpil na žensko, zaradi česar so mu izrekli globo.

Hrastnik

Policiste so obvestili o poškodovanju osebnega vozila. Ugotovili so, da je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval lak na vozilu. Lastnika je oškodoval za 100 evrov.

Policiste so obvestili, da je neznanec vlomil v klet ter iz nje ukradel otroško kolo in stol. Lastnika je oškodoval za 50 evrov.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor