Trbovlje
Včeraj so policisti okrog poldneva obravnavali prometno nesrečo. Neznani voznik je trčil v parkirano osebno vozilo prijaviteljice in s kraja nesreče odpeljal. Kakšno uro kasneje so posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru, kršitelju so izdali plačilni nalog. Popoldan se je zgodila še ena prometna nesreča. Malo po peti uri se je voznica na Cesti Tončke Čeč v Trbovljah zaletela v betonski zid. Gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje so odklopili akumulator na vozilu, cesto posuli z vpojnim sredstvom in pomagali naložiti vozilo na avtovleko. V nesreči se nihče ni poškodoval.

Zagorje

V Kisovcu je nekdo kradel v trgovini. Odgovorna oseba v trgovina zoper tatu ni podala predloga za pregon. Policisti bodo obvestili pristojno tožilstvo. V Zagorju je neznanec v trgovini žalil prodajalko. Ko ga najdejo, bodo zoper njega ukrepali v skladu z zakonom. Še en neznanec je ponoči na parkirišču v Zagorju ukradel okrasne pokrove alu-platišč vozila znamke Mercedez-Benz. S tem je lastnico oškodoval za 150 evrov. Občanka je policiste obvestila, da ji je nekdo med eno in pol tretjo uro požagal dve drevesi. Policisti bodo o tem obvestili pristojno tožilstvo. Preiskovali so tudi sum poskusa vloma v garažo. Elementov kaznivega dejanja niso našli.

Hrastnik

Včeraj so okrog poldneva hrastniški policisti moškemu zasegli rjavo snov. Sumijo, da gre za prepovedano drogo, pravilnost domneve bodo pokazala analiza. Zvečer so vozniku osebnega vozila zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

ZT

Prejšnji članekIzšel je marčevski Zasavski tednik
Naslednji članekRazpravljali o prihodnosti