torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

10 krogov za nepokretno hči

S sodelovanjem, tekom ali hojo vsaj enega kroga, in darovanjem deset oziroma pet evrov (donacija za odrasle je višja od donacije za otroke) udeleženci zbirajo denar za deset posameznikov ali družin.
Akcija se začenja v Zasavju, natančneje na nogometnem stadionu Rudar v Trbovljah, v petek, 20. maja. Vsi, ki bodo v njej sodelovali, bodo tekli za petčlansko družino, v kateri so starši brezposelni, nujno pa potrebujejo invalidski voziček za svojo nepokretno 13-letno hči.

Otvoritveni krog organizatorji napovedujejo za 16. uro. Po njem bodo na stadionu nastopile mažorete in godba, plesna skupina Bit in plesalci zumbe s Tino Kos. V zasavski akciji sodelujejo VDC Zagorje, DPM Trbovlje, Območna organizacija Rdečega križa Trbovlje, Zdravstveni dom Trbovlje – zdravstveno vzgojni center, Policijska postaja Trbovlje, Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih, ŠHD Človek, Street Workout Trbovlje – Beast Bars, Atletski klub Rudar, Športno društvo Izlake, trboveljske mažoretke, Delavska godba Trbovlje, Turistično društvo Trbovlje, Core-ex, masaže Zana, DJ Zupy, Plesna skupina BIT, Mladinski center Trbovlje in še kdo! Za povezovanje in glasbo ob teku bo poskrbel Darko Kunič.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor